Eurovision 2017

Duminica aceasta, TVR dă start show-urilor Eurovision 2017

Dan Helciug prezintă primul spectacol al Selecţiei Naţionale 

TVR 2 transmite duminică, 5 februarie, de la ora 20.00, programul Eurovision. Startul! – primul show televizat din cadrul proiectului Eurovision 2017. Este vorba despre etapa de preselecţie care, în premieră pentru istoria concursului, este difuzată integral, în cadrul unui show special, pentru publicul larg.

Toţi concurenţii înscrişi la ediţia din acest an a concursului Eurovision, organizat de TVR, au fost invitaţi în Studioul 3 pentru a-şi susţine piesele live, în faţa juriului şi a camerelor de filmat. Au fost audiate 72 de piese – momentele live postate pe pagina oficială facebook/eurovision.romania înregistrând, în patru zile, peste 360.000 de vizualizări. Înregistrările integrale vor putea fi urmărite pe micul ecran în perioada 6 – 11 februarie, Dan Helciug fiind cel care ne va introduce în atmosfera concursului. Emisiunile vor aduce o serie de interviuri cu artiştii, care vor dezvălui detalii inedite despre participarea la Eurovision România. Piesele vor fi difuzate zilnic la TVR 2 şi TVR HD, sub genericul Eurovision. Concurenţii!, de la ora 20.00 şi la TVR Internaţional (de la ora 17.30).

Seria de emisiuni debutează duminică, 5 februarie, când este programat show-ul Eurovision. Startul!. Pe parcursul a 50 de minute, fanii Eurovision vor afla de la Dan Helciug cele mai importante informaţii despre formatul concursului din acest an.

Cunoscutul artist va face cunoscute toate personajele importante, de la prezentatori la juraţi şi va prezenta etapele selecţiei naţionale, pe care TVR le va transforma în tot atâtea show-uri de televiziune.

Regulamentul oficial al concursului, precum şi mai multe detalii, pot fi accesate pe site-ul TVR, la adresa eurovision.tvr.ro.

***

Pentru alte informaţii, vă rugăm să ne scrieţi la: eurovision.romania@tvr.ro

Echipa Eurovision România